Howa Houten Poppenwagen "Cosy Cactus" met opvouwbare kap 2550

Howa Houten Poppenwagen "Cosy Cactus" met opvouwbare kap 2550 Dankzij de rubberen banden zijn kleine poppenouders ook stil en bodemvriendelijk. De houten poppenwagen is wit geverfd met kindveilige kleuren. Afmetingen: B-32 cm, L-47 cm, H-52 cm, handgreephoogte 52 cm Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Op voorraad
SKU
2550 Howa
€ 59,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Houten Poppenwagen "Cosy Cactus" met opvouwbare kap 2550 Met de stijlvolle witte poppenwagen "Cozy Cactus" van howa kunnen kinderen hun favoriete pop of de knuffelbeer rondrijden. Opvallend is het mooie ontwerp met een hoge grip en roze bovenkant. Binnen de houten poppenwagen bevindt zich een gezellige matras en een mooie deken. Er wordt ook gezorgd voor bescherming tegen de zon, omdat de kap met gaasdetails op en neer kan worden aangepast. Dankzij de rubberen banden zijn kleine poppenouders ook stil en bodemvriendelijk. De houten poppenwagen is wit geverfd met kindveilige kleuren. Afmetingen: B-32 cm, L-47 cm, H-52 cm, handgreephoogte 52 cm Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Houten Poppenwagen "Cosy Cactus" met opvouwbare kap 2550 Met de stijlvolle witte poppenwagen "Cozy Cactus" van howa kunnen kinderen hun favoriete pop of de knuffelbeer rondrijden. Opvallend is het mooie ontwerp met een hoge grip en roze bovenkant. Binnen de houten poppenwagen bevindt zich een gezellige matras en een mooie deken. Er wordt ook gezorgd voor bescherming tegen de zon, omdat de kap met gaasdetails op en neer kan worden aangepast. Dankzij de rubberen banden zijn kleine poppenouders ook stil en bodemvriendelijk. De houten poppenwagen is wit geverfd met kindveilige kleuren. Afmetingen: B-32 cm, L-47 cm, H-52 cm, handgreephoogte 52 cm Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Houten Poppenwagen "Cosy Cactus" met opvouwbare kap 2550
Uw waardering