Howa Houten Speelgoed Winkel Lucky met Luifel en Tas 47472

Howa Houten Speelgoed Winkel Lucky met Luifel en Tas 47472 Details van de houten kinderwinkel: Afmetingen van de supermarkt: hoogte: 122 cm, breedte: 70 cm, diepte: 50 cm Marktkraam inclusief chique luifel en boodschappentas bedrukt met goud glinsterende vruchten. Drie houten kisten en drie planken eronder bieden veel opbergruimte. De bestsellers vinden plaats op de drie roterende planken van de kindermarktkraam. Verkrijgbaar in onze webshop: Voor in de winkel hebben we genoeg bijpassende houten winkelaccessoires in ons assortiment. LET OP!! De winkel wordt geleverd zonder accessoires.
Op voorraad
SKU
47472
€ 97,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Houten Speelgoed Winkel Lucky met Luifel en Tas 47472 De duurzame en tijdloze howa-winkel "Lucky" biedt veel plezier Met onze marktkraam voor kinderen kunnen jonge verkopers hun eerste eigen winkel openen. Of ze kruipen in de rol van de klant en winkelen als de groten. Rollen bevordert de sociale vaardigheden en laat kinderen hun fantasie uitleven. De supermarkt overtuigt met een kindvriendelijk en modern design en vormt een visueel hoogtepunt in elke kinderkamer. Mooie details, zoals de mooie luifel of de chique boodschappentas, maken de game-ervaring compleet. Een bijzondere blikvanger is de prachtige, glinsterende fruitprint op de luifel en de boodschappentas. De winkel is duurzaam gemaakt van hout. De kakikleurige delen van de kinderwinkel zijn geverfd met kindveilige verf. Details van de houten kinderwinkel: Afmetingen van de supermarkt: hoogte: 122 cm, breedte: 70 cm, diepte: 50 cm Marktkraam inclusief chique luifel en boodschappentas bedrukt met goud glinsterende vruchten. Drie houten kisten en drie planken eronder bieden veel opbergruimte. De bestsellers vinden plaats op de drie roterende planken van de kindermarktkraam. Verkrijgbaar in onze webshop: Voor in de winkel hebben we genoeg bijpassende houten winkelaccessoires in ons assortiment. LET OP!! De winkel wordt geleverd zonder accessoires.
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Houten Speelgoed Winkel Lucky met Luifel en Tas 47472 De duurzame en tijdloze howa-winkel "Lucky" biedt veel plezier Met onze marktkraam voor kinderen kunnen jonge verkopers hun eerste eigen winkel openen. Of ze kruipen in de rol van de klant en winkelen als de groten. Rollen bevordert de sociale vaardigheden en laat kinderen hun fantasie uitleven. De supermarkt overtuigt met een kindvriendelijk en modern design en vormt een visueel hoogtepunt in elke kinderkamer. Mooie details, zoals de mooie luifel of de chique boodschappentas, maken de game-ervaring compleet. Een bijzondere blikvanger is de prachtige, glinsterende fruitprint op de luifel en de boodschappentas. De winkel is duurzaam gemaakt van hout. De kakikleurige delen van de kinderwinkel zijn geverfd met kindveilige verf. Details van de houten kinderwinkel: Afmetingen van de supermarkt: hoogte: 122 cm, breedte: 70 cm, diepte: 50 cm Marktkraam inclusief chique luifel en boodschappentas bedrukt met goud glinsterende vruchten. Drie houten kisten en drie planken eronder bieden veel opbergruimte. De bestsellers vinden plaats op de drie roterende planken van de kindermarktkraam. Verkrijgbaar in onze webshop: Voor in de winkel hebben we genoeg bijpassende houten winkelaccessoires in ons assortiment. LET OP!! De winkel wordt geleverd zonder accessoires.
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Houten Speelgoed Winkel Lucky met Luifel en Tas 47472
Uw waardering