Howa poppenwagen Rainbow 25502

Howa poppenwagen Rainbow 25502 Dankzij de rubberen banden rijdt de poppenwagen zacht en stil. De houten poppenwagen is geverfd met kindveilige kleuren en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. De speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Afmetingen houten poppenwagen: B-32 cm, L-47 cm, H-52 cm, hoogte duwstang 52 cm
Op voorraad
SKU
Howa 25502
€ 59,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa poppenwagen Rainbow 25502 Met de stijlvolle poppenwagen "Rainbow" van howa kunnen kinderen hun favoriete pop of knuffelbeer vervoeren. Bijzonder mooi is het liefdevolle dessin met een hoog handvat en de glinsterende stof met regenboogprint. In de houten poppenwagen zit een knus matrasje en een dekentje in een mooi regenboogdessin. Ook is er bescherming tegen de zon aanwezig, want de capuchon met mesh details kan op en neer worden versteld. Dankzij de rubberen banden rijdt de poppenwagen zacht en stil. De houten poppenwagen is geverfd met kindveilige kleuren en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. De speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Afmetingen houten poppenwagen: B-32 cm, L-47 cm, H-52 cm, hoogte duwstang 52 cm Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa poppenwagen Rainbow 25502 Met de stijlvolle poppenwagen "Rainbow" van howa kunnen kinderen hun favoriete pop of knuffelbeer vervoeren. Bijzonder mooi is het liefdevolle dessin met een hoog handvat en de glinsterende stof met regenboogprint. In de houten poppenwagen zit een knus matrasje en een dekentje in een mooi regenboogdessin. Ook is er bescherming tegen de zon aanwezig, want de capuchon met mesh details kan op en neer worden versteld. Dankzij de rubberen banden rijdt de poppenwagen zacht en stil. De houten poppenwagen is geverfd met kindveilige kleuren en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. De speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Afmetingen houten poppenwagen: B-32 cm, L-47 cm, H-52 cm, hoogte duwstang 52 cm Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa poppenwagen Rainbow 25502
Uw waardering