Lief! Lifestyle Poppenwagen Combi wagen Ruby 80001

Lief! Lifestyle Poppenwagen Combi wagen Ruby 80001 De duwstang is verstelbaar van 34 tot max 62 cm. Afmeting: H38-62xL51xB37cm Va
Op voorraad
SKU
80001 kn
€ 58,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Lief! Lifestyle Poppenwagen Combi wagen Ruby 80001 Prachtige combi poppenwagen van het merk Lief! Lifestyle. Complete uitrusting voor jouw pop. Je kunt met de pop uren wandelen, de eventuele boodschappen die je haalt kun je onderin leggen. Als de pop slaapt kun je haar in de draagtas verder laten slapen. Je kunt de draagtas uit de poppenwagen halen en rustig in jouw slaapkamer zetten. Wel zachtjes want de pop mag niet wakker worden. Neem de luiers en flesjes voor de pop mee in de luiertas. De duwstang is verstelbaar van 34 tot max 62 cm. Afmeting: H38-62xL51xB37cm Dit artikel wordt geleverd in een mooie cadeaudoos.
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Lief! Lifestyle Poppenwagen Combi wagen Ruby 80001 Prachtige combi poppenwagen van het merk Lief! Lifestyle. Complete uitrusting voor jouw pop. Je kunt met de pop uren wandelen, de eventuele boodschappen die je haalt kun je onderin leggen. Als de pop slaapt kun je haar in de draagtas verder laten slapen. Je kunt de draagtas uit de poppenwagen halen en rustig in jouw slaapkamer zetten. Wel zachtjes want de pop mag niet wakker worden. Neem de luiers en flesjes voor de pop mee in de luiertas. De duwstang is verstelbaar van 34 tot max 62 cm. Afmeting: H38-62xL51xB37cm Dit artikel wordt geleverd in een mooie cadeaudoos.
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Lief! Lifestyle Poppenwagen Combi wagen Ruby 80001
Uw waardering