Small Foot metalen zandgraver voor in zandbak 4628

Small Foot metalen zandgraver voor in zandbak 4628 Ca. 82 x 70 cm. Zithoogte 35 cm. Metaal met poederlak gecoat, PE zitje en wielen. China. Va: 3+ jaar Let op! Gebruiken onder toezicht van volwassene!
Op voorraad
SKU
4628 a
Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 59,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Small Foot metalen zandgraver voor in zandbak 4628 360º draaibare stabiele bagger voor in de zandbak De zandbagger van metaal met zijn grote wielen (Ø 20 cm) van "small foot design" wordt al snel een lievelingsspeelgoed. 360º draaibaar om bijna onbeperkt te baggeren, zand te schuiven met de bak of er alle denkbare bakken mee te vullen. Een groot diep gat in het zand graven vinden alle kinderen leuk en stimuleert bovendien concentratie en uithoudingsvermogen. Met het bedienen van beide hendels wordt spelenderwijs ook de hand-oog-coördinatie getraind. Ca. 82 x 70 cm. Zithoogte 35 cm. Metaal met poederlak gecoat, PE zitje en wielen. China. Va: 3+ jaar Let op! Gebruiken onder toezicht van volwassene!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Small Foot metalen zandgraver voor in zandbak 4628 360º draaibare stabiele bagger voor in de zandbak De zandbagger van metaal met zijn grote wielen (Ø 20 cm) van "small foot design" wordt al snel een lievelingsspeelgoed. 360º draaibaar om bijna onbeperkt te baggeren, zand te schuiven met de bak of er alle denkbare bakken mee te vullen. Een groot diep gat in het zand graven vinden alle kinderen leuk en stimuleert bovendien concentratie en uithoudingsvermogen. Met het bedienen van beide hendels wordt spelenderwijs ook de hand-oog-coördinatie getraind. Ca. 82 x 70 cm. Zithoogte 35 cm. Metaal met poederlak gecoat, PE zitje en wielen. China. Va: 3+ jaar Let op! Gebruiken onder toezicht van volwassene!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Small Foot metalen zandgraver voor in zandbak 4628
Uw waardering